Începând cu data de 08 iunie 2020, cursurile de educaţie continuă de pe platforma Eduasistent.ro vor putea fi accesate pe platforma de cursuri online https://emc.oamr.ro/login/index.php . Consultă aici Ghidul de utilizare a platformei de cursuri online a OAMGMAMR si Instructiuni de conectare
Membrii filialei Bucureşti, care au solicitat şi au primit accesul la cursuri, pe platforma Eduasistent.ro, până la data de 05 iunie, le vor putea finaliza pe această platformă, până la data de 08 august 2020.
Pentru informatii suplimentare, ne puteţi contacta la adresa de mail secretariat@oammrbuc.ro

Se solicita eliminarea discriminarii asistentelor medicale cu studii superioare si reducerea programului acestora la 7 ore/zi

De curand, Federatia „Solidaritatea Sanitara” din Romania a solicitat Ministerului Sanatatii eliminarea discriminarii asistentelor medicale cu studii superioare si reducerea programului acestora la 7 ore/zi.
Solicitarea are la baza prevederile art. 8 alin. (1) din OMS 870/2004 ce instituie regula pentru intreg personalul sanitar cu pregatire superioara, incadrat in unitatile publice din sectorul sanitar, unui program de 7 ore zilnic.

Vezi solicitarea AICI.

 

No Comments Yet.

Leave a comment