Despre proiect

maziluCarmen Mazilu, presedinte OAMGMAMR:

Asistentii medicali generalisti, moasele, asisitentii specialisti sunt profesionisti in domeniul sanatatii cu rol fundamental in tratarea si preventia afectiunilor.

Este nevoie ca importanta profesiei noastre sa fie recunoscuta la nivel national si mai ales sustinuta prin programe de educatie medicala continua.

Doar prin studiu continuu, prin accesuli la informatii specializate, la cursuri realizate de specialisti in domeniu se poate creste nivelul de pregatire si, in consecinta, a performantei.

In ultimul timp, se observa o cerere tot mai accentuata de cursuri pentru asistenti medicali si moase. In acest context, le oferim acestora posibilitatea rapida si simpla de accesare a celor mai importante si avizate informatii medicale prin intermediul platformei electronice eduasistent.ro si a cursurilor disponibile aici.

Cursurile online permit accesul unui numar nelimitat de asistenti medicali sau moase din Bucuresti, care doresc sa se perfectioneze si sa exceleze in profesia pe care o fac zi de zi.

EduAsistent este un portal de Educatie Medicala Continua pentru Asistenti Generalisti, Asistenti Specialisti si Moase dezvoltat de Medacces Communications, sub egida Ordinul Asistentilor Medicali – Bucuresti.

EduAsistent pune la dispozitia membrilor Ordinului Asistentilor Medicali Bucuresti cusuri online creditate EMC, informatii premium, stiri si noutati din domeniu.

 

 

Intrebari frecvente

Q?Cine poate participa la cursurile EduAsistent?
A.

Cursurile EduAsistent sunt disponibile dupa plata taxei de participare tuturor asistentilor medicali din Bucuresti

Q?De cate ori se poate sustine un examen?
A.

Un examen se poate sustine de maxim 2 ori.

Q?Cum intru in posesia diplomei de absolvire?
A.

Dupa sustinerea si absolvirea examenului, diploma poate fi descarcata in format PDF si imprimata. Daca aveti nevoie de diploma in orginal, trebuie sa luati legatura cu OAMGMAMR – BUC