Termeni si conditii

Utilizarea de catre Profesionistii in Domeniul Sanatatii

Unele informatii sunt disponibile numai profesionistilor in domeniul sanatatii. Acestea pot fi accesate doar dupa crearea unui cont, ca utilizator autentificat, in calitate de profesionist in domeniul sanatatii.

La crearea contului, utilizatorul inregistrat, cu datele de identificare din platforma www.EduAsistent.ro au agreat urmatoarele:

Aceastea reprezinta termenii si conditiile propuse de S.C. Medacces Communications S.R.L. si trebuie acceptate inainte de accesarea informatiilor destinate profesionistilor in domeniul sanatatii de pe site-ul www.EduAsistent.ro.

Crearea unui cont de utilizator, prin bifarea casutei „Am luat la cunostinta de Termenii si conditiile de utilizare a www.eduasistent.ro” reprezinta o acceptare din partea utilizatorului a conditiilor specificate de Medacces Communications S.R.L. in conditiile stipulate de art. 9 din Legea comertului electronic 365/2002. Bifarea casutei reprezinta o semnatura electronica, in sensul art. 4 pct. 3 din Legea semnaturii electronice nr. 455/2001, avand aceeasi valoare cu o semnatura olografa.

Inregistrare, parole si responsabilitati

Inregistrarea pe site-ul www.eduasistent.ro este gratuita . Accesul utilizatorului (Profesionist in Domeniul Sanatatii) la anumite functionalitati din cadrul site-ului (exemplu: cursurile online) este permis doar Utilizatorilor care agreaza termenii si conditiile de utilizare a a siteului. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui parolele de acces.

Din pacate, nicio transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia si de a folosi protocoale securizate de transmitere a informatiei (https), Medacces Communications S.R.L. nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dumneavoastra catre noi. Va avertizam, asadar, ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dumneavoastra risc.

Orice acces neautorizat la elementele ne-publice ale site-ul www.eduasistent.ro sau accesul altor persoane in afara celor neautorizate la un cont gazduit de noi reprezinta infractiunea de acces fara drept la un sistem informatic si va fi sanctionata conform legislatiei romane in vigoare.

Drepturi de autor

Toate marcile si siglele care apar in acest site apartin posesorilor de drept. In afara cazurilor in care obiectele sunt identificate cu „NEPROTEJAT DE DREPTURI DE AUTOR”, continutul acestui site apartine Medacces Communications S.R.L.

Medacces Communications S.R.L. nu autorizeaza copierea documentelor si materialelor publicate pe acest site sau folosirea lor in alte scopuri decat cele expres mentionate. Este interzisa reproducerea, incorporarea, sau transmiterea, partiala sau totala a continutului, sub orice forma (tiparit, electronic sau in orice alt format) fara un acord scris din partea Medacces Communications S.R.L.

Fie ca este specificat sau nu, marcile inregistrate, marcile de servicii sau logo-urile care apar pe acest site sunt proprietatea proprietarilor lor, in drept. Medacces Communications S.R.L. nu pretinde proprietatea sau afilierea cu marcile inregistrate ale unei terte parti in cazul in care acestea apar pe site.

Cursuri, Studii de caz, Articole, Informari, Comunicate de presa, altele

Medacces Communications S.R.L. publica pe www.eduasistent.ro anumite material disponibile pe acest site ca urmare a acordurilor de parteneriat cu divese entitati (societati, autori, etc). Aceste materiale vor contine notificari de drepturi de autor specifice materialului respectiv. Nicio notificare de acest fel nu va putea fi folosita pentru a conferi in mod direct sau indirect drepturi de orice fel asupra materialelor respective.

www.eduasistent.ro acorda profesionistilor in sanatate accces la continut de tip Curs online publicat pe www.eduasistent.ro (care sunt sau nu creditate EMC).

Accesul la curs si examenul aferent NU este transferabil! Este interzis accesul la curs sau examen in numele altui utilizator

Este obligatorie parcurgerea integrala a cursului inaintea inceperii examinarii online.

Este interzisa copierea, stocarea, comunicarea sub orice forma a examenului.

Accesul la examen este asigurat in conditiile stabilite de Colegiul Medical de profil (de exemplu: Colegiul Medicilor din Romania, Colegiul Farmacistilor, Ordinul Moaselor si Asistentelor, etc)

In cazul in care Medacces Communications S.R.L. primeste o notificare cu privire la existenta unor utilizari care nu sunt in conformitate cu termenii si conditiile, isi rezerva dreptul de a suspenda contul de utilizator sau bloca accesul la acesta.

Orice acces la continutul destinat Profesionistilor in Domeniul Sanatatii care incalca Termenii si conditiile va fi raportat catre organizatorul cursului si Colegiului medical de profil.

Daca vor exista suspiciuni de fraudare a examenelor, utilizatorii vor fi solicitati sa se prezinte pentru re-examinare la sediul Organizatorului de curs.

Nici o garantie

Acest site este controlat si operat de Medacces Communications S.R.L.. Medacces Communications S.R.L. nu isi asuma nicio responsabilitate asupra continutului materialelor in site.

Materialele de pe acest site sunt proprietatea autorilor lor, asa cum acestia au declarat si asa cum acestea apar pe acest site.

ACESTE MATERIALE SUNT FURNIZATE IN STAREA LOR CURENTA, FARA GARANTII DE NICI UN FEL EXPLICITE SAU IMPLICITE, INCLUSIV DAR FARA LIMITARE, GARANTII ASUPRA CALITATII DE PROPRIETAR AL MATERIALELOR POSTATE, CONTINUTULUI MEDICAL, ADECVARII LA UN SCOP SPECIFIC. IN MOD EXPRES MATERIALELE DIN SITE NU CONFERA INFORMATII PENTRU MEDICATIE SAU AUTOMEDICATIE, PENTRU DIAGNOZA SAU AUTODIAGNOZA.

Medacces Communications S.R.L. nu ofera garantii asupra acuratetii, completitudinii informatiilor, texte sau grafice, link-urilor sau altor elemente continute in acestea.

Acest website a fost creat pentru furnizarea de informatii stiintiifice si de educatie medicala pentru profesionistii care activeaza in domeniul medical.

Folosirea site-ului www.eduasistent.ro se face pe riscul utilizatorului. Medacces Communications S.R.L. nu va fi responsabil pentru nicio paguba directa sau indirecta, rezultata din culpa sau cu intentie, inclusiv, dar fara a se limita la greseli de diagnostic, de medicatie, pagube materiale, pagube morale, pierderi materiale, de reputatie, de imagine sau alte forme de pagube care ar putea rezulta din informatiile de pe acest site.

Informatiile de pe acest site pot fi modificate in timp fara notificare prealabila si nu reprezinta o promisiune din partea Medacces Communications S.R.L..

Medacces Communications S.R.L. nu isi asuma responsibilitatea pentru infectarea cu virusi ca urmare a accesarii materialelor audio, video sau text de pe acest site.

Link-uri externe/ Conexiuni hipertext

Acest site contine legaturi catre alte site-uri, care sunt in afara controlului Medacces Communications S.R.L., care consideram ca sunt relevante in contextul respectiv. Daca accesati aceste site-uri, parasiti site-ul Medacces Communications S.R.L. si veti naviga sub alti termeni de utilizare, asa cum sunt definiti acestia in site-urile respective. Medacces Communications S.R.L. nu este responsabila pentru politica de confidentialitate sau termenii de utilizare ale acestor site-uri.

Finantarea

Exista continut (cum ar fi cursuri, studii de caz, sectiuni, comunicari, altele) publicat pe www.eduasistent.ro realizat cu sprijin financiar din partea altor firme sau societati. In acest caz, Firma sau Societatea care a sprijinit financiar crearea unui anumit continut este mentionata in raport cu acel continut.

Cursurile disponibile pe aceasta platforma sunt proprietatea OAMGMAMR Bucuresti si sunt accesibile din portalul www.eduasistent.ro in cadrul proiectului desfasurat sub egida OAMGMAMR Bucuresti ca urmare a parteneriatului cu Medacces Communications S.R.L.. In cazul in care pentru realizarea cursurilor OAMGMAMR Bucuresti a obtinut sponsorizari este specificat in pagina fiecarui curs.

Continutul cursurilor NU este influentat de sponsorizare. Acesta este realizat de autori si profesionisti in sanatate.

Comunicarea cu medicii de familie prin newslettere, retele de socializare, etc poate fi sponsorizata de catre sponsori mentionati in cadrul acelei comunicari sau in sectiunea „Despre Noi” a www.eduasistent.ro.

Reclama si publicitatea

Site-ul poate afisa reclame Google si linkuri ale caror continut nu poate fi controlat de catre echipa www.eduasistent.ro

In cadrul site-ului vor putea fi postate urmatoarele tipuri de reclama:

 • Bannere cu linkuri
 • Reclame Google si linkuri
 • Articole sponsorizate de tip advertorial

Articolele sponsorizate vor fi marcate clar cu sigla sponsorului si textul „Articol sponsorizat de”

Date personale / Privacy policy

Formular

FORMULAR DE INFORMARE SI CONSIMTAMANT PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Societatea Comercialaa Medacces Communications S.R.L. (in cele ce urmeaza „Societatea”) respecta dreptul Dumneavoastra la protectia datelor cu caracter personal si considera ca detinerea si prelucrarea acestor date trebuie sa fie efectuata in deplina concordanta cu prevederile legale (Legea 677/2001[1]).

Prin urmare, in cele ce urmeaza, dorim sa va solicitam consimtamantul pentru prelucrarea de catre Societate a categoriilor de date personale mai jos mentionate precum si sa va informam cu privire la modul in care vom utiliza aceste date si drepturile pe care Dumneavoastra le detineti in conformitate cu legea.

Categorii de date personale privitoare la Dumneavoastra prelucrate:

Informatii furnizate de Dumneavoastra

Creare de cont. In scopul mentionat mai sus, sunteti rugat sa completati campurile prevazute in aceasta aplicatie cu urmatoarele date: nume si prenume, adresa, CNP, e-mail, telefon mobil, profesie, loc de munca si adresa acestuia inclusiv telefon, specialitatea, grad profesional, cod de parafa.

Continut furnizat de utilizatori. Functionalitatile www.eduasistent.ro permit publicarea de comentarii. Daca alegeti sa publicati comentariile Dumneavostra pe www.eduasistent.ro va supuneti urmatoarelor reguli de utilizare:

 • Comentariile si intrebarile vor fi facute publice dupa moderarea lor de catre administratorii site-ului
 • In momentul publicarii, comentariul/intrebarea, acesta va fi marcat vizibil cu numele dvs (pe care l-ati completat la trimiterea formularului de comentarii);
 • Dupa publicarea comentariilor/intrebarilor de catre moderator acestea pot fi modificate/sterse numai daca contactati echipa www.eduasistent.ro utilizand formularul de contact disponibil aici https://www.eduasistent.ro/contact/;
 • Comentariile sunt moderate intr-un termen de 72 de ore lucratoare de la trimiterea acestora;
 • Comentariul dumneavoastra si orice alte date personale furnizate in acest context vor putea fi raportate ca incidente de farmacovigilenta;
 • Daca raspunsul la un comentariu/intrebare este furnizat de catre un medic, acest lucru va fi indicat;
 • Daca nu este specificat in mod expres altfel, toti autorii comentariilor/intrebarilor sunt considerati ca nefiind medici;
 • Este strict interzisa publicarea mesajelor sau pozelor cu continut daunator, amenintator, inselator, defaimator, plin de resentiment, agresiv, rasist, vulgar, denigrant, indecent, insultator, violent, obscen sau pornografic.
 • Incalcarea politicii privind postarea de comentarii/intrebari pe site atrage dupa sine blocarea definitiva a respectivului utilizator de la utilizarea comentariilor, inca de la prima abatere;
 • Daca prin intermediul comentariilor decideti sa postati informatii care nu sunt provenite din experientele proprii, trebuie sa indicate in mod clar sursa informatiei; Orice comunicare de la utilizatori (altele decit informatiile personale), care sunt acoperite de confidentialitate, sunt tratate ca neconfidentiale si ca nefiind proprietatea acestora. Astfel, in cazul in care cei care acceseaza documentele din acest site intervin cu intrebari, comentartii, etc. in legatura cu continutul unui material, aceste informatii vor fii considerate ca neconfidentiale si proprietarul acestui site nu va avea nici un fel de obligatie legata de aceste informatii, avand libertatea sa le reproduca / utilizeze public si distribuie.

Comunicare directa: Daca ne contactati direct prin mijloace electronice, vom dobandi informatii aditionale cum ar fi nume, adresa de email, telefon, continutul comunicarii, atasamente sau alte informatii pe care alegeti sa ni le furnizati.

Adrese de email. In diferite locuri in site sunt formulare de contact care solicita introducerea unei adrese de email. Colectarea acestei adrese de email pentru utilizatorii neinregistrati este folosita pentru contact ulterior pe problemele pentru care am fost solicitati sau in alte scopuri.

Informatii colectare despre Dumneavoastra ca urmare utilizarii www.eduasistent.ro

Log-uri, Cookies, tehnologii de trasabilitate. Medacces Communications S.R.L. retine informatii de tip Log pentru a diagnostic eventuale probleme hardware sau software ale serverelor pe care ruleaza aplicatia, pentru a putea face comparatii cu rapoartele sumarizante. De asemenea, sunt folosite cookies pentru a livra utilizatorilor continut specific sau pentru alte scopuri. In special, dezvoltam intern capabilitati de trasabilitate automata pentru prevenirea fraudarii examenelor

Folosirea adreselor IP:  O adresa IP (Internet Protocol) este un set de cifre care este alocat in mod automat computerului dvs atunci cand va logati la furnizorul dvs de internet sau prin reteaua locala a organizatiei dvs (local area network ( LAN) sau wide area network (WAN). Serverele de web identifica in mod automat computerul dvs prin intermediul adresei de IP care va este alocata in timpul sesiunii dvs online.

Medacces Communications S.R.L. sau alte terte parti care actioneaza in numele sau poate colecta adresele de IP in scopul administrarii sistemelor si pentru a audita utilizarea site-ului sau. Vom folosi adresele IP pentru a identifica utilizatorii site-ului nostru atunci cand consideram necesar sa instituim complianta cu termenii de utilizare ai site-ul sau sa ne protejam serviciul, site-ul sau utilizatorii.

Cookies. Medacces Communications S.R.L. poate plasa un „cookie” in browserul computerului dvs. Acestea sunt fisiere mici in format text care ne furnizeaza informatii despre frecventa cu care un utilizator acceseaza site-ul nostru si modul in care il utilizeaza. Acestea nu contin informatii care sa conduca la identificarea unei persoane, dar, in cazul in care ne transmiteti astfel de informatii, de exemplu inregistrandu-va pe site-ul nostru, este posibil ca acestea sa se coreleze cu informatiile stocate in cookie.

Informatii pe care le primim de la alte Parti

Parteneri: Putem, de asemenea, primi informatii publice despre dvs de la partenerii nostrii si sa le combinam cu informatiile pe care le avem despre dvs.

Informatii care nu pot conduce la identificarea unei persoane

Medacces Communications S.R.L. colecteaza de asemenea informatii care nu pot conduce la identificarea unei persoane in format cumulativ pentru a inregistra date cum ar fi numarul total de vizitatori de pe fiecare pagina a website-ului nostru si numele de domeniu al furnizorilor de internet al vizitatorilor site-urilor noastre. Folosim aceste informatii, care raman in format cumulativ, pentru a intelege maniera in care vizitatorii utilizeaza site-urile noastre pentru a le putea aduce imbunatatiri. Putem dezvalui aceste informatii altor terti. IN CADRUL ACESTUI PROCES NU SUNT DEZVALUITE INFORMATII CARE POT CONDUCE LA IDENTIFICAREA UNEI PERSOANE.

In ce scop folosim informatiile dumneavoastra

 • Datele personale furnizate de Dumneavoastra se vor utiliza in scopul participarii Dvs. la traininguri, conferinte, in vederea formarii profesionale continue pentru cadre medicale si farmacisti si in vederea informarii dvs. cu privire la aspecte legate de calitatea de cadru medical sau farmacist.
 • Pentru a confirma si verifica calitatea Dumneavoastra de Profesionist in Domeniul Sanatatii
 • Pentru a raporta incidente de farmacovigilenta
 • Pentru a realiza si mentine serviciile oferite
 • Pentru a imbunatatii, personaliza si extinde serviciile
 • Pentru a intelege si a analiza felul in care dvs folositi serviciile
 • Pentru a dezvolta produse si servicii noi
 • Pentru a comunica cu dvs privind noutatile privind serviciile sau in scopul de marketing si promovare
 • Trimiterea de mesaje si notificari de tip push
 • Identificarea incercarilor de fraudare, in special fraudarea examinarilor online
 • Pentru a asigura complianta cu termenii si conditiile sau alte drepturi legale sau in conformitate cu legile sau la cererea agentiilor guvernamentele sau a judecatorilor.

Destinatarii datelor personale privitoare la Dumneavoastra:

Informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi putea fi transferate catre:

 • Organizatorul / Operatorul trainingului sau conferintei, de entitatile abilitate sa administreze diplomele. Informatiile vor putea fi transmise catre organizatorii Conferintelor sau cursurilor si catre Colegiul Medicilor, Colegiul Farmacistilor, ORDINUL ASISTENTILOR MEDICALI GENERALISTI, MOASELOR SI ASISTENTILOR MEDICALI, Colegiul Medicilor Dentisti, Colegiul Farmacistilor)
 • Societati farmaceutice care opereaza in Romania.
 • Furnizori de servicii. Am putea transfera informatiile dvs catre furnizori de servicii care executa aceste servicii in numele nostru cum ar fi (Hetzner, Intercom,Campaign Monitor, Monitive, Mailchimp, Google Analytics, Facebook, Hotjar etc)
 • Reclama. Colaboram cu parteneri de marketing third party pentru a afisa reclamele care credem ca v-ar interesa. Acesti parteneri ar putea sa seteze si acceseze propriile cookies, pixel tags, si alte tehnologii similare asupra serviciilor noastre si ar putea sa colecteze de-a lungul timpului sau sa aiba acces asupra informatiilor referitoare la dvs prin intermediul diverselor servicii online
 • Partnereri. De asemenea transferam informatii privind utilizatorii catre parteneri pentru a primi informatii publice aditionale disponibile despre dvs.
 • Analytics. Folosim servicii de analytics cum ar fi Google Analytics. Google Analytics foloseste cookies pentru a colecta informatii care nu pot duce la identificarea unei persoane. Google ofera optiuni suplimentare privind colectarea de date si cookies aici http://www.google.com/policies/privacy/partners/.
 • Transferurile de business. Informatiile ar putea fi dezvaluite sau transferate catre orice potential cumparator/cumparatori al activelor firmei Medacces Communications S.R.L. sau alte tranzactii simlare.
 • Conform cerintelor legale. Informatiile pot fi dezvaluite organelor judiciare sau administrative competente, in virtutea aplicarii unor acte normative care face ca dezvaluire sa fie legala.
 • Cu acordul dvs. Putem transfera datele dvs cu acordul dvs.

In acest sens, Medacces Communications S.R.L. se obliga sa asigure constant un nivel corespunzator de protectie a datelor cu caracter personal, respectand prevederile legale precum si masurile de securitate aplicabile.

Securitatea datelor personale privitoare la dumneavoastra:

Medacces Communications S.R.L. va asigura masuri de securitate adecvate pentru protejarea datelor furnizate de Dumneavoastra impotriva accesului neautorizat, distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii sau dezvaluirii, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala, in conformitate cu prevederile Ordinului Avocatului Poporului nr. 52/2002.

Drepturi de care beneficiati conform Legii nr. 677/2001:

 1. Daca doriti sa accesati, corectati, actualiza sau emite o cerere de stergere a informatiilor personale puteti sa ne trimiteti un email in acest sens catre privacy@eduasistent.ro
 2. dreptul de acces la date (de a obtine de la Medacces Communications S.R.L. la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele dumneavoastra sunt sau nu prelucrate),
 3. dreptul de interventie asupra datelor (de a solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor dumneavoastra  incomplete sau inexacte),
 4. dreptul de a va opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau a fie dezvaluite unor terti in asemenea scop, in conformitate cu art. 15 alin. 2 din Legea nr. 677/2001, modificata si completata,
 5. dreptul de a va adresa justitiei daca apreciati ca drepturile dumneavoastra nu sunt respectate, etc.
 6. dreptul de a fi informat, in scris, prin intermediul documentelor prin care datele personale sunt colectate si prin afisarea unei note informative pe pagina de web a operatorului cu privire la toate informatiile prevazute de art. 12 din Legea nr. 677/2001, modificata si completata,
 7. dreptul de a nu fi obiectul unei decizii individuale.
 8. Dreptul de a renunta oricand la comunicarile de tip marketing. Puteti sa va exercita acest drept prin click pe linkul „unsubscribe” sau „opt-out” pe care il puteti gasi in emailurile de marketing. Pentru a renunta la alte forme de marketing puteti sa ne contactati la privacy@www.eduasistent.ro
 9. De asemenea, puteti sa va retrageti oricand acordul privind dreptul de prelucrare a datelor personale. Retragerea acordului nu afecteaza drepturile privind prelucarea datelor personale inainte de retragere.

IMPORTANT: In cazul in care va exercitati dreptul de a va opune ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti in asemenea scop, in conformitate cu art. 15 alin. 2 din Legea nr. 677/2001, modificata si completata NU vom putea asigura accesul dumneavoastra la anumite sectiuni ale site-ului.

Pentru exercitarea oricaruia din drepturile dumneavoastra mai sus indicate, puteti sa va adresati si cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul Medacces Communications S.R.L. din Bucuresti, str. Elena Caragiani nr. 12-14 bloc 3I, Scara A, etaj 2, ap. 6.

[1] Legea 677/2001 se refera la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Data ultimei actualizari 19 mai 2018