Saptamana Internationala de Nursing la Iasi

Saptamana Internationala de Nursing este un eveniment adresat studentilor de la specializarea Asistenta Medicala Generala din cadrul Facultatii de Medicina, dar si asistentilor medicali ieseni. Evenimentul organizat la Iasi reuneste specialisti in nursingul european de la Colegiul Universitar Karel de Grote, Belgia, Universitatea de Stiinte ale Sanatatii, Lituania, Universitatea de Stiinte Aplicate, Olanda.

Prelegeri si dezbateri in Saptamana Internationala de Nursing

“Acest eveniment, International Nursing Week, ne permite compararea si aprofundarea diferentelor si exemplelor de bune practici din educatie si profesie, existente in nursingul european, precum accesul asistentilor medicali la invatamantul doctoral academic sau implementarea sistemului de mentorat in educatia practica universitara”, a precizat conf.dr. Camelia Margareta Bogdanici.

Asistenta medicala – o preocupare pentru sistemul de invatamant medical iesean

“Al doilea element esential este ca universitatea se afirma prin toate sectiile si liniile de invatamant pe care le are. Pana acum, v-am prezentat ce se intampla la Medicina Generala, Medicina Dentara, Farmacie, Bioinginerie. Astazi va prezentam ce se intampla si la sectia de asistenta medicala. Acest invatamant de licenta este o preocupare pentru universitatea noastra si ne mandrim cu rezultatele lor”, a precizat rectorul Vasile Astarastoae.
Seria de conferinte din cadrul “Saptamanii Internationale de Nursing” va avea loc in Aula “George Emil Palade” a Universitatii de Medicina si Farmacie din Iasi. Intrarea la eveniment este libera.

Sursa: www.agerpres.ro

No Comments Yet.

Leave a comment