SANITAS solicita Guvernului sa-si asume si sa corecteze omisiunile si erorile Legii-cadru nr. 153/2017

Federatia SANITAS solicita Ministerului Sanatatii amanarea termenului de elaborare a Regulamentului de sporuri pentru Familia ocupationala „Sanatate si Asistenta Sociala”.

„Federatia SANITAS din Romania solicita, in continuare, Guvernului Romaniei sa-si asume si sa corecteze, in regim de urgenta, omisiunile si erorile Legii-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice. Ca o consecinta esentiala a problemelor ramase nerezolvate in corpul Legii salarizarii, in momentul acesta nu pot fi acordate personalului din Sanatate si Asistenta sociala unele categorii de sporuri pentru conditii de munca. In aceste conditii, Federatia SANITAS din Romania cere Ministerului Sanatatii amanarea termenului de finalizare a Regulamentului de sporuri pentru familiile ocupationale mentionate”, afirma reprezentantii SANITAS intr-un comunicat de presa.

De asemenea, SANITAS mai sustine ca Regulamentul de sporuri ar trebui negociat dupa modificarea Legii salarizarii unitare a personalului platit din fonduri publice.

No Comments Yet.

Leave a comment