Posturi de asistenti medicali in Marea Britanie

O companie care are o divizie specializata in recrutarea de personal medical a anuntat ca sunt disponibile aproximativ 100 de posturi de asistenti medicali in unitati medicale din Londra si din apropierea acestui oras.

Persoanele interesate sa participe la procesul de recrutare trebuie sa cunoasca limba engleza la nivel mediu (un certificat care sa ateste aceste cunostinte este un avantaj), sa aiba minim doi ani experienta, sa aiba o varsta de cel mult 50 de ani si sa ia in considerare faptul ca trebuie sa se inscrie in Nursing and Midwifery Council (echivalentul Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania) pentru a profesa.

Institutiile in care sunt disponibile aceste posture sunt azile de batrani, centre de tratament si penitenciare din reteaua CareUK, care este al doilea cel mai mare furnizor de servicii medicale in Marea Britanie.

Cei care doresc sa afle mai multe detalii despre posturile de asistent medical disponibile in Marea Britanie pot accesa site-ul www.adepthr.ro.

No Comments Yet.

Leave a comment