Pharma Forum, la Tg. Mures

Farmacistii si asistentii de farmacie sunt asteptati in perioada 1-2 aprilie la Pharma Forum Tg. Mures, eveniment organizat de Pharma Business Services sub auspiciile Colegiului Farmacistilor din Romania.

 

“Ca in fiecare an, si editiile Pharma Forum din acest an se vor ridica la nivelul asteptarilor farmacistilor si asistentilor de farmacie. In cadrul Pharma Forum Tg. Mures, participantii vor avea parte de un program stiintific si profesional atractiv. Farmacistii vor avea ocazia sa descopere noutati legate de medicamente si vom dezbate impreuna aspectele economice specifice segmentului farmaceutic. Cele doua directii pe care se axeaza evenimentul – stiintific si profesional, sunt foarte importante, cu atat mai mult cu cat informatiile sunt putin accesibile. Asadar, Pharma Forum va fi de un real folos pentru farmacistii mureseni, dar si pentru cei din celelalte orase viitoare gazde”, declara Prof. Dr. Dumitru Lupuleasa, Presedintele Colegiului Farmacistilor din Romania.

Programul stiintific al Pharma Forum Tg. Mures este moderat de presedintele Colegiului Farmacistilor din Romania, Prof. Dr. Dumitru Lupuleasa.

Printre personalitatile care au fost invitate in calitate de speakeri se numara: Farm. Iustina VAS, Presedinte, Colegiul Farmacistilor Mures, , Farm. Marius CHERECHES, Vicepresedinte, Colegiul Farmacistilor Mures, Prof. dr. Doina DRAGANESCU, Prodecan, Facultatea de Farmacie, UMF “Carol Davila” Bucuresti, Prof. dr. Camil VARI, Facultatea de Farmacie, UMF Tg. Mures, Farm. Nicoleta RADU.

Pharma Forum Cluj se desfasoara la Hotel President, Sala Mnadas, manifestarea fiind creditata de Colegiul Farmacistilor din Romania cu 16 puncte EFC si in curs de acreditare de OAMGMAMR.

No Comments Yet.

Leave a comment