Începând cu data de 08 iunie 2020, cursurile de educaţie continuă de pe platforma Eduasistent.ro vor putea fi accesate pe platforma de cursuri online https://emc.oamr.ro/login/index.php . Consultă aici Ghidul de utilizare a platformei de cursuri online a OAMGMAMR si Instructiuni de conectare
Membrii filialei Bucureşti, care au solicitat şi au primit accesul la cursuri, pe platforma Eduasistent.ro, până la data de 05 iunie, le vor putea finaliza pe această platformă, până la data de 08 august 2020.
Pentru informatii suplimentare, ne puteţi contacta la adresa de mail secretariat@oammrbuc.ro

Mii de medici si asistente infectati cu coronavirusul din China

De la declansarea epidemiei si pana acum, 1.716 de medici si asistente din China au fost infectati cu noul coronavirus din China.

Potrivit anuntului facut de Zeng Yixin din cadrul Comisiei pentru Sanatate Nationala de la Beijing, sase cadre medicale au murit, relateaza publicatia The New York Times.

Mii de victime in randul personalului medical

Epidemia de covid-19, noul coronavirus din China, face sute, mii de victime nu doar in randul populatiei, ci si printre cei care vegheaza la capataiul bolnavilor.

Potrivit datelor oferite de oficialii chinezi, numarul cazurilor de infectie cu coronavirus in randul personalului medical reprezinta 3,8 la suta din numarul total de cazuri din China.

Doar in orasul chinez Wuhan, locul unde s-a descoperit virusul si a inceput epidemia, pana acum au fost inregistrati 1.102 de asistente si medici infectati.

Vineri, 14 februarie, China a raportat peste 5000 de noi cazuri si 121 de decese inregistrate in ultimele 24 de ore.

No Comments Yet.

Leave a comment