Gala Premiilor de Excelenta OAMGMAMR 2014

Gala Premiilor de Excelenta OAMGMAMR va avea loc in acest an pe patru iulie 2014. In fiecare an, la acest eveniment, sunt premiati asistentii medicali si de farmacie din Romania. Gala premiilor de excelenta este organizata de Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Bucuresti la Muzeul National de Arta din Bucuresti.

Asistentii medicali cu rezultate in activitate vor fi premiati

Sloganul sub care se desfasoara Gala Premiilor de Excelenta OAMGMAMR 2014 este “Asistenti medicali: O forta pentru schimbare, o resursa vitala pentru sanatate”.

Si in acest an se doreste recunoasterea meritelor profesionale a asistentilor medicali dar si readucerea in prim-plan a valorilor sub care isi desfasoara activitatea zi de zi asistentii medicali.

“Acordand recunoasterea publica celor mai buni dintre cei care se vor inscrie la concurs si care vor face dovada unor rezultate remarcabile in cariera, sustinem misiunea organizatiei de intarire a culturii calitatii in cadrul organizatiei si promovarea intereselor membrilor nostri”, a precizat Doina Carmen Mazilu, presedinte OAMGMAMR, filiala Bucuresti.

Invitati asteptati la eveniment

La Gala Premiilor de Excelenta OAMGMAMR 2014 sunt asteptati Sorin Oprescu, primarul capitalei, Mircea Timofte, presedinte OAMGMAMR, prof.dr. Doina Plesca, decanul Facultatii de Medicina UMF “Carol Davila”, prof.dr. Vasile Astarastoae, presedinte CMR, prof.dr.farm. Dumitru Lupuliasa, presedinte CFR.

Gala Premiilor de Excelenta OAMGMAMR 2014 va avea loc pe 4 iulie in Bucuresti la Muzeul National de Arta.

No Comments Yet.

Leave a comment