Decesul unei asistente medicale, anchetat de procurori

Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu a anuntat ca ancheteaza decesul unei asistente medicale de la Spitalul de Pediatrie. Tanara a murit in urma unui infarct, dupa iesirea din tura.

„Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu va informeaza ca, in ceea ce priveste decesul asistentei M.M de la Spitalul de Pediatrie Sibiu, survenit in data de 03.10.2016 la Spitalul Clinic Judetean Sibiu, la aceasta unitate de parchet a fost inregistrat dosarul numarul 4902/P/2016 in care a fost inceputa urmarirea penala cu privire la infractiunea de ucidere din culpa. Va comunicam totodata ca, in baza ordinului nr. 2 din 08.10.2016, inregistrat cu nr. 192/I/1/2016, a fost formulata propunere de preluare a cauzei de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu”, se precizeaza intr-un comunicat al al Parchetului de pe langa Judecatoria Sibiu.

Dr. Vasile Stelian Banciu, directorul Spitalului de Pediatrie, spune ca ca inca nu a fost finalizata ancheta interna care va lamuri cauza decesului.

„Va fi un document medico-legal. S-a facut autopsia medico-legala, s-au prelevat probe care sunt in lucru. Ancheta interna o facem ca sa stim ce s-a intamplat, sunt intrebate toate colegele care au lucrat cu ea. Deocamdata nu putem avansa nicio concluzie”, a declarat Vasile Stelian Banciu, potrivit Agerpres.

Informatiile existente arata ca asistenta medicala care a decedat dupa ce a fost la serviciu, era bolnava. Ancheta a pornit dupa ce o parte din presa locala a preluat o postare de pe Facebook a unei renumite doctorite din Sibiu, care a scris ca aceasta asistenta medicala ar fi murit din cauza epuizarii la serviciu.

 

No Comments Yet.

Leave a comment