Conferinta Nationala a OAMGMAMR- editia a XIII-a

Dragi colegi,

Am placerea de a va invita la cea de-a XIII-a Conferinta Nationala a Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania, care va avea loc la Craiova, in perioada 22-25 septembrie 2015.

Tema din acest an este “Dezvoltarea profesiei, siguranta pacientului si eficienta in alocarea resurselor, repere fundamentale ale performantei profesionale”.

Este o tema generoasa, care ne permite sa abordam domenii fundamentale ale profesiei, la care trebuie sa ne raportam in orice act al exercitarii profesiei.

Este o tema care invita la analiza, unde ne aflam ca profesionisti si ca organizatie pe traseul spre excelenta pe care ni l-am asumat, este o tema care provoaca la explorare a noi directii de actiune in efortul continuu de asigurare a calitatii serviciilor de ingrijiri si a sigurantei pacientilor.

Nu in ultimul rand este o tema care invita la reflectie individuala privind valorile fundamentale si crezul profesional care ne definesc pe fiecare.

O organizatie care invata, o cultura mereu adaptata schimbarilor, in care implicarea, daruirea, motivarea altruista si pasiunea pentru o profesie nobila dau contur din ce in ce mai mare rolului colegilor nostri in asigurarea sanatatii populatiei, sunt teme majore pe care va invit sa le dezbatem impreuna.

Participand la acest eveniment fiecare dintre noi va fi recompensat printr-un un timp de maxima calitate, cunostinte si experiente profesionale noi, placerea de a dialoga cu colegi experti, si totodata inedite experiente culturale oltenesti pregatite cu mare ospitalitate de gazdele conferintei.

Mircea Timofte
Presedinte OAMGMAMR

No Comments Yet.

Leave a comment