Conferinta Nationala a Asistentilor Medicali – 16-17 noiembrie 2018

In perioada 16-17 noiembrie, in incinta hotelului Ramada North din Bucuresti, va avea loc prima editie a Conferintei Nationale a Asistentilor Medicali.
Reteaua de sanatate REGINA MARIA sprijina dezvoltarea carierei asistentilor medicali din Romania prin organizarea unei conferinte dedicate acestora, potrivit unui comunicat de presa.

Aflata la prima editie, Conferinta Nationala a Asistentilor Medicali reuneste 180 de invitati, 13 speakeri principali, 18 lectori asistenti medicali, 38 de lucrari stiintifice si peste 20 de specialitati medicale. Conferinta isi concentreaza atentia asupra importantei invatarii continue in cariera de asistent medical, abordand teme care vizeaza managementul pacientilor si noutatile in pregatirea profesionala.

Conform sursei citate, evenimentul le ofera participantilor ocazia sa afle mai multe detalii despre cazuri medicale, manevre si proceduri de interes pentru ei, asigurand un cadru propice relationarii si schimbului de experienta profesionala. Lucrarile prezentate in cele doua zile vor fi sustinute de asistenti medicali cu experienta si deschidere catre invatarea continua, care profeseaza in spitale din Bucuresti, Cluj-Napoca si Craiova: Daniela Dunca, Monica Muscalu, Laura Stingaciu, Cleopatra Mocanu, Adriana Florica, Camelia Ghitulescu, Louis Ududec, Alin Badiu. Printre specialitatile medicale abordate in cadrul conferintei se numara: chirurgie generala, chirurgie oncologica, chirurgie bariatrica, chirurgie plastica, gastroenterologie, pediatrie, medicina de urgenta, obstetrica-ginecologie, epidemiologie, neonatologie, psihiatrie, urologie, chirurgie ginecologica si endoscopie interventionala.

Unul dintre speakerii prezenti la conferinta va fi Dr. Hadi Rahimian, unul dintre putinii specialisti in medicina fetala din Romania, care a efecuat diverse tipuri de interventii intrauterine, unele dintre ele in premiera nationala. In prezent, Dr. Hadi Rahimian este Directorul Medical al Spitalului REGINA MARIA Baneasa, membru al Societatatii Internationale de Ecografie Ginecologica si Obstetricala si face parte din Societatea Americana de Obstetrica si Ginecologie si din Societatea Internationala de Diagnostic Prenatal.

Conferinta Nationala a Asistentilor Medicali este acreditata de catre OAMMR si le asigura participantilor 10 credite de Educatie Medicala Continua.

No Comments Yet.

Leave a comment