Conferinta Internationala OAMGMAMR – 16 – 17 mai 2014

A V –a Conferinta Internationala a Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor, Asistentilor Medicali din Romania (OAMGMAMR), precum si a VI-a Conferinta a Moaselor vor fi organizate in perioada 16 – 17 mai 2014. Evenimentele vor fi precedate de o masa rotunda, organizata joi, 15 mai 2014, la Rin Grand Hotel.

Deschidere oficiala a evenimentului – 15 mai 2014

In cadrul mesei rotunde organizate in deschiderea conferintei OAMGMAMR, vor fi dezbatute subiecte precum provocari si oportunitati internationale si romanesti pentru implementare medicinei bazate pe dovezi.

Peste 600 de asistenti medicali  prezenti la eveniment

In cadrul conferintei din perioada 16-17 mai 2014, vor fi prezenti peste 600 de asistenti medicali din Bucuresti si din tara.

Tematica principala de dezbatere are in vedere modalitati de imbunatatire a starii de sanatate a populatiei prin ingrijiri medicale care au la baza dovezi stiintifice convingatoare.

Subiecte la a VI-a editie a Conferintei Moaselor

  • Standardul ocupational al profesiei de moasa
  • Formarea Moasei in Romania
  • Practica independenta
  • Formarea continua a moaselor

Specialisti invitati la eveniment

Conferinta organizata de OAMGMAMR are ca invitati reprezentanti ai Ministerului Sanatatii, ai Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, ai Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, ai Federatiei Sanitas.
Sursa: www.agerpres.ro

No Comments Yet.

Leave a comment