Concurs pentru premiile de excelenta in asistenta medicala

Concursul pentru premiile de excelenta in asistenta medicala ale Ordinului Asistentior Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania-Filiala Municipiului Bucuresti, este in derulare.

Conceptul concursului Premiile de Excelenta in asistenta medicala s-a conturat pe dorinta de a intari principiile si valorile profesiilor de asistent medical generalist, moasa si asistent medical.
Ne-am dorit sa construim o traditie a celebrarii excelentei, in spiritul valorilor comunitatii profesionale din care facem parte, renuntand la rutina si deznadejde si promovand pe toti cei care devedesc ca pot fi modele de profesionalism, responsabilitate si implicare.
Va aducem provocarea de a participa individual sau in echipe, la cea de-a-V-a Editie a Premiilor de Excelenta in asistenta medicala ale OAMGMAMR-filiala Bucuresti.
Experienta editiilor anterioare ne face increzatori ca cei mai buni, dintre cei buni, vor fi castigatorii trofeelor editiei din anul acesta.
In numele comitetului de organizare, aduc pe aceasta cale, multumiri tuturor celor care vor sprijini organizarea evenimentului si tuturor colegilor asistenti medicali generalisti, moase si asistenti medicali. „Singura calatorie imposibila este cea pe care nu o incepi”. – Doina Carmen Mazilu, Presedinte OAMGMAMR- Filiala Bucuresti.

Regulamentul de de concurs poate fi vazut AICI.

No Comments Yet.

Leave a comment