Castigatorii la Gala Premiilor de Excelenta OAMGMAMR 2014

Gala Premiilor de Excelenta OAMMGR a fost organizata pe 4 iulie 2014 la Muzeul National de Arta, Bucuresti. In cadrul evenimentului au fost acordate premii la sectiunile asistent medical generalist, moase, premii pentru intreaga activitate sau premiul de popularitate.

17 asistenti medicali au fost premiati pentru intreaga activitate

La Gala Premiilor de Excelenta OAMMGR au fost recunoscute meritele a 17 asistenti medicali, acestia fiind rasplatiti pentru munca depusa in mai bine de 30 de ani de cariera.
Premiul I la sectiunea Asistent medical generalist a fost acordat Florentinei Bealcu de la Institutul Clinic Fundeni. Premiul medical i-a revenit Dorinei Olga Cursaru, asistent la Spitalul Universitar de Urgenta.

La sectiunea Moase, premiul I i-a revenit Mihaelei Speranta Turchina de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

Premiul de popularitate a fost acordat tot Mihaelei Turchina.

Premiul juriului a fost castigat anul acesta de Manuela Baciu, asistent medical sef la sectia de neonatologie a Spitalului de Obstetrica si Ginecologie “Panait Sarbu”.

“Acordam premii pentru asistentii medicali generalisti, pentru moase, pentru asistentii medicali din spitale, premiu pentru popularitate, pentru intreaga activitatea pentru o serie de colege care sunt spre sfarsitul carierei sau chiar la sfarsitul carierei de asistent medical, si premiul juriului – acordat unei echipe medicale de marca din Bucuresti”, a precizat presedintele OAMMGR Carmen Mazilu in debutul evenimentului.

No Comments Yet.

Leave a comment