A IV – a Editie a Premiilor de Excelenta in asistenta medicala ale OAMGMAMR – filiala Bucuresti

Anii au trecut si iata-ne la a IV- a Editie a Premiilor de Excelenta in asistenta medicala ale OAMGMAMR – filiala Bucuresti.
Anul acesta, cu o bogata experienta si un nou Regulament de concurs, va aducem provocarea de a participa in numar cat mai mare.

Creat de OAMGMAMR – filiala Municipiului Bucuresti, conceptul concursului Premiile de Excelenta in asistenta medicala, se bazeaza pe dorinta de a reinvia si intari in constiinta membrilor organizatiei principiile si valorile profesiilor de asistent medical generalist, moasa si asistent medical.

Asistentii medicali sunt profesionisti, lideri, cercetatori, formatori pentru alti profesionisti si reprezinta o resursa umana vitala pentru asigurarea calitatii ingrijirilor de sanatate.
Acordand recunoastere publica celor mai buni dintre cei care se vor inscrie in concurs si care vor face dovada unor rezultate remarcabile in cariera, sustinem misiunea organizatiei de intarire a culturii calitatii si profesionalismului in cadrul organizatiei si promovarea intereselor membrilor nostri.

In plina criza a sistemului de sanatate din Romania, asistentii medicali au obligatia de a intari increderea pacientilor prin furnizarea de servicii de sanatate de calitate, prin calitatea umana si profesionala.

Va multumesc ca aveti incredere in noi si va doresc succes tuturor celor care veti avea curajul sa dovediti ca sunteti cei mai buni!

Cu deosebita consideratie,
Doina Carmen Mazilu, Presedinte OAMGMAMR- Filiala Bucuresti

Regulamentul concursului poate fi vazut AICI.

No Comments Yet.

Leave a comment