195 de candidati pe 33 de locuri scoase la concurs de Spitalul Judetean de Urgenta Braila

La concurul pentru cele 33 de posturi vacante scoase la concurs de Spitalul Judetean de Urgenta Braila s-au inscris 194 de candidati.

Cea mai mare concurenta este pe cele 10 posturi de ingrijitoare, unde s-au inscris 108 candidati, toti fiind admisi in urma selectiei dosarelor de concurs, care trebuiau sa contina diploma de absolvire a opt clase, fara a fi necesara vechime in munca, relateaza Agerpres.

Pentru singurul post de economist vacant la Serviciul Achizitii Publice s-au inscris 7 persoane, insa doar 6 au fost declarate admise.

Pentru cele 17 posturi de infirmier s-au inscris 37 de persoane, din care 20 au trecut de proba dosarelor, ceilalti neindeplinind conditia vechimii de minimum 1 an ca infirmieri.

Si pentru singurul post de instalator a fost concurenta, dar o singura persoana din cele sapte inscrise a indeplinit toate conditiile cerute.

De asemenea, potrivit sursei mentionate, pentru cele patru posturi de brancardier scoase la concurs s-au inscris 36 de persoane, toti candidatii mergand mai departe, pentru ca se solicita doar opt clase, fara a fi necesara vechimea in munca.

No Comments Yet.

Leave a comment