14 concurenti pe un post de asistent medical debutant la Focsani

Pe un post de asistent medical generalist debutant la sectia de Ortopedie – Traumatologie, scos la concurs de Spitalul Judetean de Urgenta ‘Sf. Pantelimon’ din Focsani, se bat nu mai putin de 14 candidati.

Potrivit Agerpres, concurenta este mare si pentru alte posturi similare scoase la concurs de spitalul judetean. Pentru un post de asistent medical generalist debutant la sectia de Pediatrie s-au inscris zece concurenti, iar alti opt candidati si-ar dori sa lucreze la Medicina Legala, semn ca maririle salariale din domeniul medical ii determina pe multi sa isi incerce norocul la concurs.

De asemenea, bataie sunt si pe posturile de ingrijitor unde s-au inscris in medie intre sase si noua concurenti pe un singur loc.

Spitalul Judetean de Urgenta din Focsani a scos la concurs, la sftrsitul lunii decembrie, cinci posturi de asistent medical generalist debutant, un post de asistent farmacie, patru posturi de ingrijitoare si un post de muncitor necalificat la serviciul administrative, mai precizeaza sursa mentionata.

 

No Comments Yet.

Leave a comment