Concurs pentru ocuparea postului de asistent medical – 7 – 15 iulie 2014

Asistentii medicali care doresc sa ocupe unul din cele sase posturi vacante la Spitalul Judetean de Urgenta Targu-Jiu vor sustine in perioada 7-15 iulie 2014 o proba scrisa si un interviu. Alaturi de cele sase locuri pentru asistenti medicali, sunt scoase la concurs si trei posturi de infirmier. In total, 45 de persoane si-au depus dosarele de inscriere pentru posturile de asistent medical scoase la concurs.

23 de asistenti medicali concureaza pentru un singur post de la Chirurgie

Tiberiu Tataru, manager interimar al Spitalului Judetean de Urgenta Targu-Jiu a precizat ca pentru postul de asistent de la Chirurgie s-au inscris 23 de persoane, iar pentru postul de asistent de la Camera de Garda s-au inscris sase persoane.

“Avem sase posturi de asistent medical si trei posturi de infirmier scoase la concurs. Din posturile de asistent, pot sa va spun ca pe postul de asistent de la Chirurgie s-au inscris 23 de persoane, iar la postul de asistent la Camera de Garda s-au inscris sase persoane”, a explicat managerului Spitalului Tragu-Jiu.

Posturi noi pentru medici specialisti

“Mai avem scos la concurs un post de medic specialist ortoped, pentru care s-au inscris trei medici specialisti. Saptamana viitoare vom publica anunturile pentru alte posturi de medic specialist, care vor fi scoase la concurs”, a precizat Tiberiu Tataru.

Concursul va avea loc intre 7 si 15 iulie 2014

Pentru ocuparea posturilor scoase la concurs, candidatii vor avea o proba scrisa si un interviu.

Sursa: www.agerpres.ro

No Comments Yet.

Leave a comment