Începând cu data de 08 iunie 2020, cursurile de educaţie continuă de pe platforma Eduasistent.ro vor putea fi accesate pe platforma de cursuri online https://emc.oamr.ro/login/index.php . Consultă aici Ghidul de utilizare a platformei de cursuri online a OAMGMAMR si Instructiuni de conectare
Membrii filialei Bucureşti, care au solicitat şi au primit accesul la cursuri, pe platforma Eduasistent.ro, până la data de 05 iunie, le vor putea finaliza pe această platformă, până la data de 08 august 2020.
Pentru informatii suplimentare, ne puteţi contacta la adresa de mail secretariat@oammrbuc.ro

Principii si recomandari alimentatie 2-18 ani

După parcurgerea cursului Principii și recomandări în alimentația copilului de la 2 la 18 ani, asistenții medicali vor cunoaște principiile alimentației copilului 2-18 ani, astfel încât să poată iniția un meniu folosind instrumentele utile în stabilirea unei alimentaţii echilibrate; vor ști să indice sursele de P, G și L, de vitamine, de minerale și ologoelemente; vor explica importanța hidratării adaptată necesităților. Și nu în ultimul rând vor recunoaște tulburările de comportament alimentar la adolescenți.
Informațiile din tabelele standardizate vor putea fi comunicate ușor și clar, facilitând comunicarea cu părinți și nu numai.

Autorul cursului : Dr.Ileana Brinza